tiistai 19. elokuuta 2014

Kesä oli ja meni. Tuli oltua kirjaimellisesti aika rennosti,ei tarvinnut paljon kellon mukaan kulkea.

Ajattelin lomaa olevan vielä jäljellä ainakin kuukaus,mutta koulun alkuun olikin enää vajaa viikko. Yhtäkkiä pitäisikin taas herätä aamusta ja muutenkin saada kaikki asiat kuntoon mitkä kesän aikana vähän lipsu,esimerkiksi terveellisemmin ja säännöllisemmin syöminen ja liikunnan harrastaminen. Myös työ paikka tulisi hankkia koulun lisäksi jotta rahallisesti pärjää kun yksin kuitenkin asuu ja itsensä elättää.

 Eli kerralla aika paljon asioita,olisi voinut ruveta hoitamaan näitäkin asioita kuntoon jo vähän aiemmin ja sillä lailla pikku hiljaa,nyt ne on kaikki tossa kasana. Tarkotus olisi ollut, että viimenen vuosi koulussa olisi käyty kunnolla,että kun pois lähdetään oikeasti osaisi asioita mitä ollaan tehty ja todistuksessa olisi muitakin kun ykkösiä ja nipin napin suoritettuja näyttöjä. Jossain kohtaa on käynyt mielessä ammatti korkeakoulu mutta ei sitä nyt ole oikeastaan sit kuitenkan tullut ajateltua sillain ihan tosissaan,koska mun on hankala keskittyä tietyissä tilanteissa ja muistikin on vähän heikko nii ei oikein tunnu pärjäävän,ku sielä se olis sit vähän vakavampaa opiskelua luulisin,mut pointti oli se, et jos sinne ajattelis, nii todistus pitäis näyttää paremmalta kuin miltä se nyt näyttää.

 Mulla on alkanut aika heikosti vielä tää viimen vuosi,en tullut ensimmäiseen viikkoon ollenkaan kouluun ihan vaan siks et olin yli väsynyt ja jotenki piti vähän keräillä itteensä,kuulostaa tyhmältä et oon ollu lomalla ja tuun sieltä niin väsyneenä pois etten edes pääse kouluun,no mut niin nyt kuitenkin oli. Eilinen päivä meni hyvin tulin ajoissa ja oli loppuun saakka. Sai yhen harjotus työnkin tehtyä ja näyttö suunnitelman kirjotettua, mut se on vasta yks päivä,tänään tulinkin sit jo kaks tuntia myöhässä.

 Noh mutta ajatus on ollut että asioita parannettais kaikin puolin, mut tiedän itekkin että kun otan jonkun työn tähän päälle,nii luultavasti suoriudun aika heikosti,sanotaanko nyt näin että, sieltä mistä aita on matalin,käy meinaan pitkäks mun päivät sillon ja sit olis vielä omakin sosiaalinen elämä hoidettavana,paljon kavereita ja perhe,mut kai sitä pitäis keskittyä vähän aikaa vaan ihan itseensä,tää vuos esimerkiks pieni osa mun elämästä. Mut katsotaan miten käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti